12.11.2017

arsiv

    • Honeywell Türkiye12 Aralık 2017, 10:30Hilton İstanbul Bosphorus -
      Yenilikçi teknoloji çözümleri sunan Honeywell, en çok büyüme kaydettiği ülkelerden biri olan Türkiye’deki 25’inci yılını tamamladı. 1992’den bu yana Türkiye'nin en büyük sektörlerine hizmet veren Honeywell, rafineriler ve petro kimya tesislerine kontrol sistemleri sunarken sivil ve askeri havacılık kurumlarına ise donanım ve yazılım desteği veriliyor. Akıllı bina çözümleri, yangın ve güvenlik sistemleri, lojistik ve antrepo otomasyon çözümleri de kurumun diğer hizmetleri arasında yer alıyor. Honeywell Türkiye ve Orta Asya Başkanı Orhan Geniş’in katılımıyla düzenlenecek toplantıda markanın mevcut ve gelecek projeleri ile sunduğu teknolojileri anlatılacak. 
    • ZirveTÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi12 Aralık 2017, 09:30Inter Continental Hotel -
      Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi, “Yatırımcı İlişkilerini Yeniden Kodlamak-İvme Kazanma Zamanı” teması ile  12 Aralık 2017, Salı günü Inter Continental Hotel’de gerçekleşecek. TÜYİD Yönetim Kurulu Başkanı ve TAV Havalimanları Holding A.Ş Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen’in ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Başkanı Hakan Yurdakul, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı- Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ’ın açılış konuşmalarını yapacağı Zirve’ye, yurt içinden ve yurt dışından birçok yatırımcı ilişkileri profesyoneli katılacak.
    • Basın davetiGoogle Türkiye12 Aralık 2017, 09:30-
      Google Türkiye, 2018’e günler kala yeni yılın yepyeni iş yapış trendlerini paylaşacak.
    • EtkinlikYapı Kredi Hackathon08 Aralık 2017, 19:00StartersHub Esentepe Mahallesi, Ecza Sokağı No:6 Şişli/İstanbul (Kanyon AVM’nin arka kapısının karşısı) -
      Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, finans dünyasında iz bırakacak fikirlerin hayata geçirilmesi amacıyla bu yıl ilk defa 8-10 Aralık 2017 tarihleri arasında bir Hackathon düzenliyor. Hayalindeki fintech ürününü geliştirmek isteyen herkesin faydalanabileceği code.yapıkredi programı kapsamında  gerçekleştirilecek Hackathon’da yarışmaya hak kazanan takımlar, 48 saat boyunca banka programlama arayüzlerini de kullanarak, fikirlerini demo ürün aşamasına getirmek için çalışacaklar.
    • FuarPlastEurasia Fuarı İstanbul 201706 Aralık 2017, 11:00TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece -
      Dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyük plastik fuarı PlastEurasia Fuarı İstanbul 2017, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımıyla bu yıl 27. kez kapılarını açıyor… Üretim kapasitesi ile Avrupa’nın ikinci, dünyanın altıncı sırasında konumlanan Türk plastik endüstrisi PlastEurasia Fuarı ile yerli ve yabancı sektör profesyonelini 06 Aralık-09 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da ağırlamaya hazır…
    • Konferansİnovasyon ve Girişimcilik Haftası06 Aralık 2017, 10:00İstanbul Kongre Merkezi-Harbiye -
    • LansmanFigo Platfromu06 Aralık 2017, 09:30-
      Logo Elektronik ve FIT Solutions ortaklığıyla kurulan FİGO, alıcı, satıcı ve banka/faktoring şirketlerini bir araya getirerek, “Tedarikçi Finansmanı” kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. FİGO’nun basın lansmanı, Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, FIT Solutions CEO’su Koray Gültekin Bahar ve FİGO Genel Müdürü Derya Ekemen Fidan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
  • Türkiye'nin Gastronomi Turizmi Raporu06 Aralık 2017, 09:30Dedeman otel -
    Gastronomi Turizmi Derneği ve Xsights Araştırma’nın 6 aylık çalışmasıyla ortaya çıkarılan “Gastronomi Turistlerine Yönelik Araştırma Sonuçları” 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirilecek basın toplantısıyla açıklanacak. Türkiye’de ilk kez yapılan araştırma Gastronomi için Türkiye’ye gelen turistlerin ne kadar harcama yaptığı, gastronomi kültürünün ülke ekonomisine ne kadar katkı sağladığı gibi konularda önemli verilere ışık tutacak.
  • KonferansSabancı Vakfı05 Aralık 2017, 09:30Sabancı Center -
    Sabancı Vakfı’nın 10 yıldır hayırseverlik alanındaki gelişmeleri gündeme taşıdığı “Filantropi Semineri”; bu yıl da ‘‘Eğitimde Yeni Yaklaşımlar: Merak Et, Hayal Et, Keşfet’’ başlığıyla düzenleniyor. Eğitim alanına odaklanacak seminerde, yeni nesil öğrenme modelleri üzerine çalışmalar yapan iki araştırmacı, Paul Collard ve Selçuk Şirin konuşmacı olacak. Toplantı Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın ev sahipliğinde 5 Aralık 2017, Salı günü düzenlenecek.
  • LansmanAkzirve Gayrimenkul05 Aralık 2017, 09:30Bahçeşehir Strada Projesi / Satış Ofisi -
    Akzirve Gayrimenkul olarak, çeyrek asırdır Türkiye’deki yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şubat ayında temelini attığımız Strada projemizin ilk etabı hızla yükselmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra projemizin ikinci etabı olan Strada Plus’ı ilk olarak sizlerle paylaşmak, detaylarıyla anlatmak ve aynı zamanda projenin ilerleyişini birlikte gezmek için bir basın görüşmesi düzenliyoruz.
  • KonferansBAistanbul05 Aralık 2017, 09:30Swissôtel The Bosphorus -
    BA-Works tarafından düzenlenen, Türkiye ve Güney Doğu Avrupa bölgesinin ilk ve tek uluslararası iş analizi konferansı BAistanbul, bu yıl üçüncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. “Perspektifleri Birleştirmek” teması ile gerçekleştirilecek etkinlikte Endüstri 4.0, IoT, büyük veri, yapay zeka ve sanal gerçeklik gibi yeni metotların ve teknoloji trendlerinin iş analizine uyarlanmasına yönelik farklı bakış açıları, farklı sektörlerden isimlerin yer alacağı panel ve konuşmalarla değerlendirilecek.
  • PanelÇin-Türkiye Sineması Panelleri02 Aralık 2017, 10:00BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ GALATA KAMPÜSÜ -
    Çin-Türkiye Sineması Panelleri, Çin ve Türkiye sinemalarının ve sinema sektörlerinin güncel durumlarına, bu sektörlerdeki yeni açılımlara ve vizyonlara ışık tutarken, bir yandan da Türk ve Çin kültürleri arasındaki ortak geçmişi ve geleceğe dönük paylaşım ve işbirliği olanaklarını, iki kültürün birbirine katabileceklerini araştıracaktır.
  • KonferansUTESAV30 Kasım 2017, 19:00MÜSİAD Genel Merkezİ-Sütlüce -
    Uluslararası Teknolojik, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı (UTESAV) tarafından, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Kurşun ‘un katılımlarıyla, MÜSİAD Genel Merkez’inde “Suudi Arabistan’ın Yeniden Kurulması ve Ortadoğu’nun Geleceği” konulu söyleşi gerçekleştirilecektir.
  • FuarFİBACP29 Kasım 2017, 17:00İstanbul Lütfi Kırdar, Soysal Perakende Günleri-117 numaralı, FİBA CP Standı -
    FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor. Kurumumuzun, 29 Kasım 2017, Çarşamba 117 numaralı standında FİBA Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin katılacaktır. 

  • Basın daveti17. Perakende Günleri29 Kasım 2017, 12:00Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı -
    Simit Sarayı, sektörün en önemli buluşması olan 17. Perakende Günleri’nin ana sponsoru olarak lezzetli ikramlarıyla perakendecilerin buluşma noktası olacak.
  • Ödül töreniTürkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması28 Kasım 2017, 19:00-
    Garanti Bankası’nın Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Ekonomist dergisiyle birlikte hayata geçirdiği ve bu yıl 11.si yapılan “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması”nın ödül töreni, 28 Kasım Salı akşamı düzenlenecek.
  • Basın davetiTÜSİAD-Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası -Geçiş Rap.28 Kasım 2017, 10:00TÜSİAD -
    Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) her yıl, “Transition Report/ Geçiş Raporu” başlıklı bir rapor yayınlıyor. 



  • 28 Kasım 2017, 09:30-
    VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan’ın ev sahipliğinde basın toplantısı.
  • Basın davetiTEB Nakit Yönetimi Akademisi28 Kasım 2017, 09:30Raffles Hotel -
    Türk Ekonomi Bankası (TEB) olarak nakit yönetim alanındaki güncel gelişmeleri ve trendleri paylaşmak üzere TEB Nakit Yönetimi Akademisi’nin üçüncüsünü düzenliyoruz. Toplantı 28 Kasım Salı günü TEB Kurumsal Bankacılık Grup Başkanı Gülümser Özgün Henden’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.
  • KonferansCDP İklim Konferansı28 Kasım 2017, 09:30Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Meydan Fuaye -
    Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından, Garanti Bankası ana sponsorluğunda yürütülen, CDP İklim Değişikliği ve Su Programları’nın 2017 Türkiye sonuçları raporu, 28 Kasım 2017, Salı günü Zorlu PSM’de düzenlenecek CDP İklim Konferansı ile kamuoyu ile paylaşılacak. Etkinlikte CDP Küresel A listesi Liderleri ve CDP Türkiye İklim ve Su Liderleri Ödülleri sahiplerini bulacak. Ödülleri sahiplerine TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik takdim edecek.
  • Zirve8. Boğaziçi Zirvesi28 Kasım 2017, 09:00-
    Bu yıl 28-30 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 8. Boğaziçi Zirvesi, yurt dışı siyaset ve iş dünyasından ünlü isimlere ev sahipliği yapacak
  • Basın davetiMilli Havacılık Planı Havacılık Sanayii Geliştirme28 Kasım 2017, 09:00-
    Boeing, Türkiye’deki paydaşları ve iş ortakları ile birlikte çalışarak Türkiye’nin 2023 Vizyonu ve havacılık sanayiindeki büyüme hedefleri doğrultusunda Türk havacılık sanayiini geliştirmek amacıyla Milli Havacılık Planı oluşturmuştur. Bu Plan’ın en önemli unsurlarından biri olan Havacılık Sanayii Geliştirme Programı Açılış Töreni ve Konferansı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı himayelerinde 28 Kasım Salı günü İstanbul’da gerçekleştirilecektir.
  • Kongre4. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi27 Kasım 2017, 09:00İstanbul WOW Otel ve Kongre Merkezi -
    Teknoloji bağımlılığına karşı toplumda farkındalık oluşturmak isteyen Yeşilay KÜLT Vakfı işbirliğiyle 27-28 Kasım tarihlerinde 4. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi düzenliyor. T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği kongrede 15 ülkeden teknoloji bağımlılığı alanındaki uzman 35 isim mobil telefon bağımlılığı, online oyun bağımlılığı, halk sağlığı ve bağımlılık, çocuklarda online oyun bağımlılığı, internet ve sosyal medya bağımlılığı, siber zorbalık konularını masaya yatıracak.
  • Basın davetiNef27 Kasım 2017, 09:00-
    Nef’in Çekmeköy’de hayata geçireceği yeni projelerinin lansman toplantısı, 27 Kasım 2017 Pazartesi günü, Ssaat 09.00’da düzenlenecektir. Toplantı Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin’in katılımıyla olacaktır. 
  • KonferansDown Sendromu Konferansı25 Kasım 2017, 10:00Yapı Kredi Plaza , D Blok Konferans Salonu Levent- İstanbul -
    25 - 26 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecek 5. Down Sendromu Konferansı'nda 15 farklı konu başlığı ele alınacak. Bu başlıklar arasında Down sendromlu gençlerin bağımsız yaşama hazırlık sürecinin anlatılacağı oturumda, gençler ve aileleri tecrübelerini paylaşacak.  Konferansta, bebeklik döneminden yaşlılık sürecine kadar sağlık, destek eğitim, okul dönemi, bağımsız yaşam ve iş hayatına katılım konularında 15 farklı oturum ve çalıştay yer alacak. 25 Kasım Cumartesi günü Down sendromlu gençler saat 13:15-13:30 arasında katılacakları panelde tecrübelerini anlatacak.
  • EtkinlikWorkup Demoday etkinliği24 Kasım 2017, 10:00Kolektif House, Levent -
    Ülkemizin ihtiyaç duyduğu internet ve teknoloji odaklı girişimleri cesaretlendirmek ve ölçeklendirmek amacıyla, Türkiye İş Bankası’nın ana desteği ile Kolektif House Levent bünyesinde başlatılan Workup girişimcilik programı ilk mezunlarını verdi.  Mezun* olan girişimcilerin katılımıyla düzenlenecek Workup Demoday etkinliği.
  • EtkinlikBig Bang Startup Challenge23 Kasım 2017, 14:00Uniq İstanbul -
    Dünyada girişimcilere en fazla kaynak sağlayan ilk üç girişimcilik yarışması arasında yer alan Big Bang Startup Challenge’ta geleceği “etki”leyecek girişimler 23 Kasım saat 14:00'da Uniq İstanbul’da sahneye çıkacak. İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi tarafından bu yıl altıncı defa düzenlenen Big Bang Startup Challenge’ta en başarılı 20 girişim sahnede girişimlerini sunarken, toplam 90 girişim ise etkinlik alanında ziyaretçiler ve yatırımcılarla bir araya gelecek.

 

  • ZirveKOBİ E-ticaret Zirvesi11 Kasım 2017, 10:00Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü -
    Düzenlediği etkinliklerle Türkiye’de e-ticaret ekosisteminin gelişmesine büyük katkı sağlayan lider e-ticaret altyapı şirketi IdeaSoft, Beykent Üniversitesi ile birlikte KOBİ’lere yönelik e-ticaret zirvesi düzenliyor. Türkiye’de ilk kez bir üniversite ve sanayi işbirliğinde düzenlenecek olan ‘KOBİ E-ticaret Zirvesi’, 11 Kasım Cumartesi günü Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
  • Basın davetiAntalya Fuar ve Kongre Merkezi10 Kasım 2017, 09:30CVK Park Bosphorus Hotel -
    Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.olarak. ülkemiz ve bölgemiz fuarcılığını geliştirmek için yerel paydaşlarımızla bir araya geliyoruz.
  • Ödül töreniBilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri 201709 Kasım 2017, 19:30Santralİstanbul Kampüsü -
    Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri 2017, 9 Kasım Perşembe, saat 19:30 / Santralİstanbul Kampüsü
  • Basın davetiÇin Ülke Günü09 Kasım 2017, 09:30İSO Odakule -
    İstanbul Sanayi Odası (İSO), bu yıl 11 trilyon dolar hacmiyle dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan ve küresel ekonomiden yaklaşık yüzde 15 pay alan Çin’in pazar yapısını 9 Kasım Perşembe günü düzenleyeceği seminerde ele alacak. Çin Ülke Günü ve Türkiye için Fırsatlar toplantısında, her sene artarak büyüyen ekonomisi ile 2050 yılında ilk sırayı alması beklenen Çin’de Türk firmaları için ticaret ve yatırım fırsatları araştırılacak. Seminerde giderek zenginleşen 1,4 milyar nüfusu ile önemli bir tüketim kapasitesine sahip Çin’in ekonomik durumu, dış ticareti, pazar yapısı, yatırım ve iş fırsatları, iş kültürü ile Türk firmalarının bu ülkedeki deneyimleri aktarılacak.
  • KonferansUluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Serg09 Kasım 2017, 09:30Grand Cevahir Hotel, Convention Center -
    TÜYAK 2017 Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi, 9-10 Kasım 2017 tarihlerinde, Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Yangından Korunma Derneği ev sahipliğinde Grand Cevahir Hotel, Convention Center’da düzenleniyor. AKUT Kurucu Başkanı ve Onursal Başkanı Nasuh Mahruki’nin “Büyük şehirlerde afet riski ve risk yönetimi” konulu açılış konuşmasını yapacağı, yangın ve yangından korunma ile ilgili toplumsal ve teknik tüm detayların paylaşılacak. 
  • Konferans3. GLOBAL SATSHOW09 Kasım 2017, 08:30İstanbul Haliç Kongre Merkezi -
    Dünya uydu-uzay piyasalarına yön veren 3.Global Satshow, MÜSİAD’ın stratejik partnerliğinde ve ESOA (EMEA Satellite Operators’ Association- EMEA Uydu Operatörleri Birliği) ev sahipliğinde, Türksat, Es’hailSat, Mitsubishi Electric, İntelsat, Arris, dünyanın en büyük uydu ekosistemi derneği GVF, dünyanın en geniş profesyonel ağ yapılanması SSPI ve RG destekleriyle 9-10 Kasım tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.
  • Ödül töreniQNB Finansbank08 Kasım 2017, 14:30QNB Finansbank Kristal Kule -
    QNB Finansbank’ın girişimcileri desteklemek üzere bu yıl dördüncü kez düzenlediği Geleceğin Patronları yarışmasında kazananlar, 8 Kasım Çarşamba günü belli oluyor. Ağustos ayından bu yana eğitimler ve elemelerle süren zorlu yarışma sürecinde son aşamaya gelen altı finalistin yapacağı sunumların ardından kazanan girişimlere, ödüllerini QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu takdim edecek.
  • Basın davetiPeak Games08 Kasım 2017, 09:30-
    Mobil uygulamalara yönelik çalışmaları ve yenilikçi vizyonuyla küresel teknoloji sektörünün öncüleri arasında yer alan Peak Games’in 2018 yılı hedeflerine yönelik bilgi vermek amacıyla bir basın toplantısı gerçekleştiriyoruz.
  • KonferansKurumiçi Girişimcilik Konferansı08 Kasım 2017, 09:00Swissotel -
    Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından 5'incisi düzenlenen Kurumiçi Girişimcilik Konferansı bu yıl "Kurumların yeni silahı: Rekabette başarının sırrı startup işbirliği" temasıyla bir kez daha Türkiye'nin dev kurumlarının üst düzey temsilcilerini bir araya getirecek. Açılış konuşmasını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Bilecik yapacak. 
  • Konferans3. Yeşil Binalar & Ötesi Konferansı08 Kasım 2017, 09:00MSGSÜ Fındıklı Yerleşkesi / Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu -
    Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Şehircilik Günü olarak kutlanan 8 Kasım 2017 tarihinde, "Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği" konusunu tartışmak üzere “Yeşil Binalar & Ötesi Konferansı”nda bir araya geliyor.

  • FURNITURE İSTANBUL07 Kasım 2017, 11:00Cnr Expo Fuar Merkezi Yeşilköy -
    Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 7-12 Kasım tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de organize edilecek olan Furniture İstanbul fuarı, 2018 trendlerinin ilk kez beğeniye çıkması açısından büyük önem taşıyor. İlk kez Furniture İstanbul fuarında sergilenecek koleksiyonlar Ocak-Şubat aylarında üretilerek 2018’de mağazalarda olacak.
  • FuarYataş Grup07 Kasım 2017, 10:00CNR EXPO Fuar Merkezi Yeşilköy -
    Türkiye’nin mobilya ve yatak uzmanı Yataş Grup olarak, Enza Home, Yataş Bedding ve Selena markalarımızın 2018 yılına özel yeni koleksiyon ve ürünleriyle, 7-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul Mobilya Fuarı’nda olacağız. Toplamda 2 bin m²’ye ulaşan Enza Home, Yataş Bedding ve Selena stantlarımızda fuara özel 2018 trendleriyle tasarlanan mobilya ve dekorasyon ürünlerimizin yanı sıra akıllı teknolojilerle üretilen uyku ürünleri ve daha fazlasını ilk defa ziyaretçilerimizle buluşturacağız.

  • 7 - 8 Kasım zirve17. Bilişim Zirvesi07 Kasım 2017, 09:00İstanbul Kongre Merkezi -
    Bilişim Zirvesi’17 - ICT Summit etkinliği bu yıl, Ahmed BOUNA, Xavier ANGLADA gibi yabancı konuşmacıları da ağırlayacak. Zirve, “REkonomi Başlıyor!” mottosunda, ezber bozan yeni yüzü ile 7 - 8 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak
  • Ödül TöreniEkonomide Yılın İş İnsanları06 Kasım 2017, 08:30-
    Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’ninl 26’ncısı bu yıl 6 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor. Türk Telekom’un ana sponsorluğunda, Metal Yapı ve QNB Finansbank co-sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte, iş ve ekonomi dünyasının önde gelenleri ve medya yöneticileri yer alacak.Bu yılın iş insanları arasında; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, TÜSİAD Eski Başkanı Cansen Başaran Symes, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Chobani Kurucusu Hamdi Ulukaya, Big Chef’s Kurucusu Gamze Cizreli, Getir Kurucusu Nazım Salur yer alıyor.
  • Basın davetiZamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri01 Kasım 2017, 18:30Yapı-Endüstri Merkezi -
    Robotik ve 3D Printing teknolojisinin günümüz ve geleceğin mimarlık dünyası için olağanüstü hizmetleri olabileceğine inanan dekonstrüktivist mimarinin önemli temsilcisi Wolf D. Prix, Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a geliyor.
  • Basın davetiProf. Dr. Abdurrahman Kılıç01 Kasım 2017, 09:30THE MARMARA TAKSİM - OPERA SALONU -
    Yangın konusunda Türkiye’nin en tanınmış uzmanlarından Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, deprem sonrası yangın riskine karşı uyarıyor. Yüksek binalardaki yangın riskine de dikkat çekerek bu binaların yüzde 80’inin yangın açısından güvensiz olduğunu belirten Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Yangından Korunma Derneği ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu öncesi konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantıda “Deprem Sonrası Yangın” ve “Yüksek Binalar ve Yangın” konularının ele alınacağı, önlenebilir felaket olan yangınla ilgili çarpıcı örneklerin ve önlem yöntemlerinin paylaşılacak.
  • Basın davetiPeru ve Türk Yemek Kültürü31 Ekim 2017, 19:00Kayla Mutfak Sanatları Akademisi -
    Sağlıklı yaşam furyasının temel taşlarından sayılan kinoa, mango, maça, mor mısır gibi Andean ürünlerini içeren Peru Mutfağı, son dönemde Türkiye’de de ilgi görmeye başladı. Yemek yemekten zevk alanlar için sağlıklı çözümler sunan Peru Mutfağı, Türk Mutfağı ile birçok açıdan da benzerlik gösteriyor. Bundan hareketle, Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) VE Kayla Mutfak Sanatları Akademisi yaptığı iş birliği ile yükselen foodie trendi olan Peru mutfağını ve Türk Mutfağı mercek altına almaya hazırlanıyor.
  • Basın davetiTÜBİTAK TEYDEB31 Ekim 2017, 12:30MÜSİAD Genel Merkez -Sütlüce -
    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin’in katılımlarıyla MÜSİAD Genel Merkez’de “TÜBİTAK TEYDEB Yeni Destek Sistemi Tanıtımı” ana başlıklı bir program düzenliyor. 31 Ekim’de gerçekleşecek programa; MÜSİAD Genel BaşkanI Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Bilişim Sektör Kurulu Başkanı Fahrettin Oylum, MÜSİAD Genel Başkan Vekili Mahmut Asmalı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Şahin Gök, TEYDEB Başkanı Mehmet Aslan, MÜSİAD Proje Yatırım ve Destekler Çalışma Grubu Başkanı Yunus Aksu konuşmacı olarak katılacaklar.
  • Basın davetiVisa Türkiye & FODER31 Ekim 2017, 12:00Wyndham Otel -
    Visa Türkiye & FODER (Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği) “Türkiye Finansal Okuryazarlık Araştırması”nın sonuçları açıklayacak.
  • Basın davetiEnuygun.com ve Generali Sigorta31 Ekim 2017, 10:00-
    2008 yılında kullanıcılarına birçok farklı alanda kendileri için en uygun fiyat seçenekleri sunma amacıyla hayata geçirilen Enuygun.com, bugün her ay 500.000’in üzerinde bilet satışı gerçekleştiriyor. Enuygun.com, kuruluşundan bugüne kadar yakaladığı büyüme ve başarı ile kullanıcılarının havayolu şirketinin biletlerini bir kaç tıkla karşılaştırıp, kolayca satın aldığı Türkiye’nin en büyük online uçak bileti sitesi konumunda. Her geçen gün kullanıcı memnuniyetini arttırmak ve seyahati keyfe dönüştürmek için yeni hizmetler sunan Enuygun.com, şimdi yepyeni bir ürünle kullanıcılarını buluşturmaya hazır.

  • Basın davetiTÜSİAD ve TÜRKONFED - BORGİP31 Ekim 2017, 10:00TÜSİAD Genel Merkez -
    TÜSİAD ve TÜRKONFED tarafından hayata geçirilen BORGİP Projesi'nin pilot uygulamasının sonuçlarını ve KOBİTere yönelik destek mekanizmalarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. TÜSİAD ve TÜRKONFED işbirliği. Garanti Bankası'nın ana desteği ve Kariyer.net İK Platformu İş Ortaklığı ile yürütülen Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP). bölgelerarası gelişmişlik farklarının azaltılması ve az gelişmiş bölgelerimizde refahın artırılmasını amaçlıyor. Öncelikle bu bölgelerimizdeki iş insanlarını odağa alan proje, girişimcilerin ve KOBİTerin büyümesini, güçlenmesini hedefliyor. Proje kapsamında, KOBİTerin büyümesini desteklemek üzere mentorluk, nitelikli insan kaynağı ve teknoloji destekleri sağlanıyor. BORGİP'in pilot uygulamasının sonuçlarını 31 Ekim 2017 günü TÜSİAD Genel Merkezi nde yapılacak basın toplantısı ile paylaşmak istiyoruz. Toplantıda ayrıca, KOBİTerin en önemli sorunlarından olan nitelikli insan kaynağına erişim için oluşturulan platforma ilişkin ayrıntılar paylaşılacak.
  • Basın davetiAvivaSA31 Ekim 2017, 09:30-
    AvivaSA 10 yıl basın toplantısı...


  • Etkinlikİstanbul Maker Faire27 Ekim 2017, 10:00Haydarpaşa Garı -
    İş Bankası inovasyon ortağı olduğu Kendin Yap (Do It Yourself) kültürünü benimseyenleri buluşturan İstanbul Maker Faire organizasyonuyla, ilgi çeken icatlar, müzik ve etkinliklerle keyifli vakit geçirmek isteyenleri 27-29 Ekim’de Haydarpaşa Garı’na bekliyor. İstanbul Maker Faire çervesinde üç gün boyunca 10.00 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
  • Zirve8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi26 Ekim 2017, 09:00Hilton Bomonti İstanbul -
    Türkiye İMSAD, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde, bu yıl 8’inci kez sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek. ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm’ temasıyla gerçekleştirilecek zirvede, ‘bilişim çağında var olabilmek için, sektör olarak bu sürecin nasıl yönetilmesi gerektiği’, ‘geleceğin şehirleri, fabrikaları ve binalarının nasıl olacağı’ ve ‘gelişim sürecinde ihtiyaçlara cevap verecek teknolojik çözümler’ gibi konular masaya yatırılacak. İş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı zirvede, sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcı buluşacak.
  • ZirveKartepe Zirvesi26 Ekim 2017, 09:0026-28 Ekim-Kartepe Kocaeli -
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde organize edilen Kartepe Zirvesi’nde dünyanın en önemli bilim, siyaset ve medya isimleri bir araya geliyor. Zirve’nin bu yılki konusu; Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu. Darbelere karşı dünyada bugüne kadar yapılmış en kapsamlı entelektüel buluşma olan Zirve, 26-28 Ekim tarihlerinde Kocaeli / Kartepe’de gerçekleştirilecek. Türkiye’de ve dünyada meydana gelen darbeleri; demokrasi, toplum, siyaset, sosyoloji, kültür, ekonomi, askeri anlamda entelektüel ve bilimsel bir zeminde değerlendirecek olan sempozyum, siyasi aktörleri de ağırlayacak. Zirve, 26 Ekim Perşembe günü başlayacak. Açılış konuşmalarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Başbakan Yardımcı Fikri Işık yapacak. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Büyükelçi Doç. Dr. İbrahim Kalın ‘15 Temmuz: Darbe, Demokrasi ve Uluslararası Sistem’ konulu bir konferans verecek
  • ZirvePrivate Label Zirvesi 201726 Ekim 2017, 09:00Crowne Plaza İstanbul Asia / Kurtköy -
    Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği (PLAT) tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Private Label Zirvesi 2017 perakende sektörünü ağırlayacak. 26 Ekim Perşembe günü Crowne Plaza İstanbul Asia/Kurtköy’de düzenlenecek olan etkinlik PLAT Derneği Başkanı İmer Özer’in açılış konuşması ile başlayacak. Zirvede, aynı zamanda BİM A.Ş. COO’su Galip Aykaç, A 101 CEO’su Erhan Bostan Migros Pazarlama Direktörü Aysun Zaman ve Teközel Genel Müdürü Ünal Yıldırım konuşma yapacak. Etkinlikte Nielsen tarafından açıklanacak Private Label Trendleri Pazar Araştırma Sonuçları da katılımcılar ile paylaşılacak.
  • Sempozyum5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu26 Ekim 2017, 09:00The Marmara Taksim Otel -
    Dünya Kaynakları Enstitüsü (WRI) Türkiye Sürdürülebilir Şehirler tarafından düzenlenen 5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu’na bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor. 26 Ekim 2017 Perşembe günü The Marmara Taksim Otel’de gerçekleştirilecek sempozyumda başarılı şehircilik uygulamaları çerçevesinde ‘geleceğin şehirleri’ masaya yatırılacak. Dünyadan ve Türkiye’den alanında uzman 25 konuşmacı, İstanbul gibi çok büyük bir nüfusa sahip ve iklim değişikliğinin olumsuz sonuçlarından en fazla etkilenen metropolleri önümüzdeki yıllarda neler beklediğini ayrıntılı olarak tartışacak.
  • Basın davetiİSO - Prof. Dr. İlber Ortaylı25 Ekim 2017, 15:00İSO, Odakule Meclis Toplantı Salonu -
    İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisinin 25 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan aylık olağan toplantısı, “Tarihsel Bir Perspektif Üzerinden Ekonomiye ve Dünyaya Bir Bakış” ana gündemi ile gerçekleştirilecek. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın açılış konuşmasını yapacağı toplantıya, Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk olarak katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.
  • Basın davetiTURKCELL25 Ekim 2017, 09:30-
    GSM temelli iletişim sunmaya başladığımız ve mobil şebeke üzerinden ilk kez ‘Alo’ dediğimiz günden bu yana 23 yıl geçti. Turkcell olarak bu süreçte hemen her yıl bir ilke imza attık ve büyük değişimlerin öncüsü olduk. GSM operatörü olarak çıktığımız bu yolculuğumuza artık küresel ürün-servisler sunan dijital operatör olarak devam ediyoruz. Ülkemizde ve dünyada ilklere öncülük eden Türkiye’nin Turkcell’i olarak bir yeniliği daha sizlerle paylaşacak.
  • Basın davetiSabancı Vakfı25 Ekim 2017, 09:30Sabancı Center-4. Levent -
    Sabancı Vakfı’nın hibe desteği verdiği projelerin çalışmalarını paylaştığı “Ekim Zamanı – Deneyim Paylaşım Toplantısı” 25 Ekim Çarşamba günü Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder