5.25.2017

Skal International İstanbul Kulübü’nün Mayıs Ayı Toplantısı*Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 


Skal International İstanbul Kulübü’nün Mayıs Ayı Toplantısı Gerçekleşti
Skal International İstanbul Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği 23 Mayıs Salı günü Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn’da üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, İstanbul İsveç Başkonsolosu Therese Hydén, Skal International Geçmiş Dönem Dünya Başkanı Salih Çene, Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Faik Alsaç, İstanbul Skal yönetim kurulu üyeleri Ata Eremsoy, Ayşe Önen, Elif Balcı Füsunoğlu, Selma Tatar ve kulüp üyelerinin katılımı ile düzenlenen öğlen yemeği, Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdür Ahmet Arslan’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci’nin konuşmasıyla başlayan öğle yemeği, yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast’uyla devam etti. Ayrıca yemekte Skal İstanbul Kulübü yeni üyesi Vatel Uluslararası Turizm Okulu Genel Müdürü Ali Doğan Çamak’ın yemin töreni gerçekleşti.

Bahar Birinci konuşmasında: “Bugün siz Skal kardeşlerimizle birlikte bol sohbet edebileceğimiz keyifli bir öğle yemeği geçireceğiz. Öncelikle size güzel bir haber vermek istiyorum. 28 Nisan Dünya Skal günündeki yemeğe katılan dostlarımız ile birlikte topladığımız bağışı burs fonuna ayrılması için ‘Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu’na (USDF) gönderdik. Buna ilave olarak 3 ayrı üyemiz de USDF Bodrum toplantısında toplam 6 öğrenci için burs bağışında bulundu. İstanbul Kulübü olarak bu sene Ömür Çağlar Burs Fonuna (OCBF) katkıda bulunarak ihtiyaç sahibi turizm talebelerinin eğitimlerine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ayrıca, 14 Şubat Sevgililer Günü yemeğimize konuk olan Selin Söğütlügil ile ilgili bir haber paylaşmak istiyorum. Sevgili Selin, 20 Mayıs’ta kanserli çocuklar için Çin Seddi koşusuna katıldı ve Çin Seddi koşusuna katılan ilk Türk kadını olarak 700 metre rakımda 5166 merdiven; 5’er km’lik duraksız tırmanılan iki zorlu parkurda koştu...Bu etkinlik için yapılan bağışların hepsi Ümraniye Devlet Eğitim Araştırma Hastanesi, Çocuk Onkoloji Yataklı Servisi ve İlik Nakli Bölümü’nün teknik donanımı için kullanılacak.

Bu güzel günde bizleri misafir eden ev sahibi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan ve ekiplerine yürekten teşekkür ederim” dedi.

Bu öğle yemeğine destek veren, Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan’a Boyut Yayınlarının ‘Cihannüma’ armağan edildi.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder